Azi, 12 iunie 2015, de la ora 19, am jucat un meci amical la Floresti pe terenul de iarba cu echipa gazda CS Floresti.

Am jucat 3 reprize de cate 20 de minute, pe un teren de iarba in stare extraordinara.
A fost un meci foarte reusit, in care ambele echipe au avut numeroase ocazii de gol.
Noi am deschis scorul printr-un contraatac foarte reusit prin Arnold. Am fost egalati dupa o mica greseala in aparare cand nu am p
utut degaja mingea.
In a 2-a repriza am preluat conducerea dupa o executie de senzatie a lui Raymi de la marginea careului direct in vinclu, dupa o pasa a lui Arnold.
Tot in a 2-a repriza am fost egalati dupa un sut de la marginea careului. In a 3-a repriza a fost o lupta la mijlocul terenului, niciuna dintre echipe nu a reusit sa marcheze.
La final fiecare jucator a ambelor echipe a executat cate o lovitura de pedeapsa. Meciul s-a desfasurat in plina sportivitate, Fair-Play-ul fiind pe primul plan.
Felicit toti jucatori prezenti, pentru efortul depus, pentru echipa noastra fiind primul meci pe care l-am disputat pe teren de iarba.
O felicitare in plus pentru portarul nostru Zsolt care a facut un meci mare, avand interventii salvatoare.

Asi dori sa multumesc parintilor D-na Fabian si D-l Bota pentru ajutorul dat in transportarea jucatorilor la Floresti si sustinerea echipei pe parcursul meciului.

In final asi dori sa multumesc si D-lui Profesor Cristi Fluieras, antrenorul gazdelor pentru invitarea echipei noastre si pentru ospitalitatea gazdelor. 

Scor final : CS Floresti - ACSF Juniorul CLUJ 2-2 (1-1,1-1,0-0)